Olen aina ollut kiinnostunut leipomisesta. Muistan ala-asteelta kokki kerhon, kuinka innoissani olin siitä. Yläasteella kotsan tunnit oli paras hetki koko viikosta.

Mikkeliin muuttaessa pääsin kokeilemaan taitojani koska iltaisin ei ollut muuta tekemistä. Ruoanlaitto taitoni kohentui siinä samalla leipomis taitoni. Ensimmäiset itse tekemät sämpylät oli kovia kun kivi, mutta silti maistuvia. Jossain vaiheessa aloin kokeilemaan erilaisia omia reseptejä, mm kardemummakaurapuuro, joka oli hemmetin hyvää. Vähän ajan päästä kokkailu ja suunnittelu kuitenkin jäi kun alotin työt koulun oheella.

Nyt olen vuoden verran leiponut erilaisia kakkuja. Rakastan taiteilla ja käyttää luovuutta. Minulla on vielä paljon opittavaa, sen takia haluaisin myös opiskella kondiittoriksi.